DSC_0640.jpg
Ebook wild orange.png

Inhoud

Ontbijtjes
Ontbijtje van kwark met rozenbotteljam en wild orange met gebakken appel, vijgen en kaneel

Havermoutkoek met wortel en wild orange
Yoghurt-fruit smoothie met wild orange en kaneel
Salades & Spreads
Witlofsalade met zacht geitenkaas en wild orange
Rode kool salade met olijven en wil orange
Zoete aardappelspread met komijn en wild orange 
Rauwe worteltjeshumus met walnoot en wild orange
Avondeten
Pompoensoep met kokos en wild orange 
Rode kool met venkel en wild orange
Pompoenstoofpotje met tijm en wild orange
Zoet
Ondersteboven appeltaart met wild orange en ahornsiroop

Worteltjestaart met wild orange en kokostopping
Kwarktaartje met rozenbottel en wild orange
Zelfgemaakt Bananenijs met wild orange
Chocolalala
Brownie met wild orange fudgetopping
Zelfgemaakte chocolade met wild orange en kaneel
Zelfgemaakte bonbons met amandel en wild orangePrijs
Het Kookkunst E-book
'Koken met Wild Orange etherische olie'
kost €12,50.

 


Bestellen
Het Kookkunst E-Book
Koken met Wild Orange etherische olie' 
is binnenkort verkrijgbaar.

Je kunt het e-book bestellen door een e-mail te sturen naar marrethalita@gmail.com onder vermelding van Kookkunst E-book en het bedrag van €12,50 over te maken op rekeningnummer
NL89 TRIO 0338 4227 06 t.n.v. MTBouwhuis
onder vermelding van Kookkunst E-book.
Je ontvangt van mij per e-mail het E-book 'Koken met Wild Orange etherische olie' als pdfdocument als ik de betaling ontvangen heb.

 

 

 

Kookkunst E-book
Koken met Wild Orange Etherische Olie

In dit e-book heb ik al mijn recepten met DoTerra Wild Orange etherische olie verzameld om op toegankelijke wijze te ontdekken wat een heerlijke aanvulling etherische oliën kunnen zijn in je eten en hoeveel verschillende dingen er mogelijk zijn met alleen al één enkele olie. Daarnaast is het mijn doel om je uit te nodigen en te inspireren om zelf te gaan experimenteren met etherische oliën als smaakmaker in je voeding.


Naast smaakmakers zijn etherische oliën een krachtig middel om je gezondheid op natuurlijke wijze te ondersteunen, inwerkend op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Wanneer je een etherische olie in je eten gebruikt, voed je niet alleen je lichaam, maar ook je ziel en geest. Zo is Wild Orange de olie van overvloed en creativiteit. Ze ondersteunt een positieve en opgewekte stemming, geeft warmte en zonnekracht en ondersteunt tegelijkertijd innerlijke rust en evenwicht.

Bij deze ook nog even een korte noot ter waarschuwing, omdat het belangrijk is om te weten dat je niet alle etherische oliën kunt gebruiken om mee te koken. Er is veel kwaliteitsverschil op de markt, van geuroliën die een volledig synthetische samenstelling zijn op basis van een plantaardige etherische olie tot etherische oliën die 100 % zuiver zijn en getest worden op werkzame en actieve inhoudsstoffen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen en gebruiken van een goede kwaliteit etherische olië. Dat houdt in dat de olie minimaal 100 % zuiver is om de olie veilig in te kunnen nemen. Ik gebruik zelf de oliën van DoTerra, deze dragen het CPTG keurmerk, wat inhoud dat de oliën gecertificeerd 100 % zuiver zijn en de juiste hoeveelheid actieve inhoudsstoffen bevatten. Ook staat op hun flesjes vermeld of de olie geschikt is voor inwendig gebruik, dit zijn de oliën die geschikt zijn om mee te koken. Deze etherische oliën zijn door de FDA getest en goedgekeurd om in te nemen. Over het algemeen geldt dat je oliën gemaakt van planten die je normaal ook niet zou innemen ook niet als olie inneemt, met enige uitzonderingen daar gelaten zoals bijvoorbeeld frankincense, mirre en vetiver. Voor gevolgen van gebruik van andere merken etherische oliën of etherische oliën van doTerra die niet voor inwendig gebruik geschikt zijn ben ik op geen enkele manier aansprakelijk.

Tot slot wens ik je heel veel plezier bij het ontdekken van de wereld van etherische oliën en het bereiden (en eten!) van deze heerlijke recepten. 


Meer weten over etherische oliën?
Wil je meer weten over de kracht etherische oliën of heb je interesse in de etherische oliën van DoTerra, meld je dan aan voor een introductieles of neem contact met me op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak.